Naar de inhoud Naar de footer

De vrijwilligers van de avond4daagse

Het zal geen geheim zijn dat we zonder vrijwilligers geen avondvierdaagse kunnen draaien. Voor onze organisatie zijn ze onmisbaar. Gelukkig kunnen we elk jaar vertrouwen op de inzet van trouwe vrijwilligers. Toch is er altijd plaats voor nieuwe hulpen, met name verkeersregelaars.

Vraagt zoiets nou veel tijd, dat regelen van het verkeer tijdens de Avondvierdaagse Julianadorp? Het antwoord is simpel en kort: NEE! Meestal zijn de kinderen al na een half uurtje gepasseerd en ben je al klaar. Maar het is wel erg belangrijk dàt er iemand staat.

Door een juiste indeling van de beschikbare mensen sta je hooguit een half uur op je post. We verplichten onze regelaars ook niet om alle dagen te helpen. Met één of twee keer zijn we ook al erg geholpen. Eigenlijk een prachtige taak voor de opa’s en oma’s die zoveel moeite doen om hun kleinkinderen te volgen. Bij ons staan ze altijd vooraan.

E-learning

Wij zorgen ook voor de opleiding. Dat gaat via e-learning op de computer met een code die je van ons krijgt. Je kunt het dus doen op elk moment dat het je schikt. Het is echt niet moeilijk en de echte digibeten helpen we graag een handje. Als de e-learning met succes hebt afgerond, kun je worden ingezet bij de avondvierdaagse. De toestemming van de gemeente Den Helder is een jaar geldig, dus je mag ook bij andere evenementen helpen, maar het is beslist geen verplichting. Dat bepaal je echt zelf.

Ervaren

Nog een belangrijk ding, wij zorgen ervoor dat je altijd samen met een ervaren kracht komt te werkenen we gaan na de inhuldiging nog even nazitten bij café 1909 op het Loopuytpark. De grootste beloning heb je dan al gehad: al die blije snoeten die zingend het Loopuytpark hebben bereikt. Klik op de volgende knop om aan te melden als verkeersregelaars en bij het opvragen van verdere informatie.